Reviews


5 stars after 154 reviews
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/21/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/20/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was lekker, maar we hebben beter gehad bij ichi. Volgende x gewoon weer bestellen. 6/19/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/19/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/19/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Delux box, bijzonder goed gevuld.heerlijk vers. 6/18/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik baal heel erg want ik heb 2x groenten gekregen die ik niet heb besteld (ook nog voor betaald zie ik) en mijn Yaki Ramen heb ik niet gekregen en ook voor betaald.. weet niet wat er mis is met jullie app :( 6/18/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/18/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Mijn bestelling was op tijd klaar en snel. Heel efficiënt hoe er voor de deur besteld kan worden middels een scancode. 6/18/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top en heerlijke sushi presentatie top πŸ‘ŒπŸ€© 6/17/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/17/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/16/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bij net als in het restaurant waar we al heel lang niet meer geweest zijn. Maar dat zal vast niet lang meer duren This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super. Lekker, divers en op tijd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was, zoals altijd, heerlijk. Het heeft ons weer goed gesmaakt! Aanrader als je sushi wilt eten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was lekker en vers. Bezorging was eerder dan verwacht. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer perfect! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eén van de betere sushi restaurants. Altijd vers en service personeel is altijd top! Ik zal blijven terugkomen bij Ichi E! 6/13/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1ekeer was beter, 2ekeer minder. Waarom staat er geen Sake op de bestellijst 6/13/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
6/12/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/12/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker en zeer vriendelijk personeel 6/12/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel bezorgd 6/12/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/12/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top zeer snel geleverd.en kwaliteit uitstekend was heerlijk en πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ‘Œ 6/11/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestellen ging niet zonder slag of stoot, moest meerdere keren op de betaal knop drukken. Via whattsapp ging best voorspoedig voor die tijd. 6/11/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
vind het alleen jammer dat het minimale bedrag 50 euro is 6/8/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk zoals gewoonlijk klein min puntje te weinig soja saus maar voor de rest het eten was weer overheerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/7/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/7/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/7/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/6/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/6/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/6/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een dikke tien voor de sushi 6/6/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/6/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed zoals altijd ! Inmiddels 6-7 x hier gegeten en 3x afgehaald. nooit een teleurstelling 6/6/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd, de beste Ichi-E service !! 6/6/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/5/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect timing and delicious food. Thank you! 6/5/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
I love Ichi..❀️😘 We hebben heerlijk gegeten. Het lijkt alsof we in het restaurant waren.... Sweet... Lekker.... Heerlijk.... πŸ˜‹πŸ˜˜πŸ‘πŸΎπŸŒ· 6/5/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Voorheen kreeg je netjes genoeg sojasausjes bij je bestelling en ook als je sommige gerechten bestelde waar de chili mayonaise bij hoorde, kreeg je nog een extra bakje erbij. Sinds je kan bestellen en laten bezorgen is dat veel en veel minder, heb vandaag voor 161EUR aan sushi besteld, heb maar 1 toefje wasabi gekregen met een beetje gember ernaast, en máár 3 sojasausjes! Bijzonder teleurstellend! 6/4/2020
Beste Tyshiara, Hartelijk dank voor uw feedback. Allereerst onze excuses voor het ongemak. Sinds 2 weken is onze bestelsite online en wij zijn aan oplossingen aan het denken om dit probleem te voorkomen. Voor nu kunt u bij de opmerkingen het aantal personen vermelden, zodat we genoeg stokjes, sojasaus etc. bij kunnen doen. Wij vinden het soms moeilijk om in te schatten voor hoeveel personen de bestelling is. Uiteraard ben ik het met u eens dat het erg weinig is wat u heeft ontvangen. De bezorgers hebben in de auto extra stokjes en sojasaus, dus we hadden het kunnen naleveren voor u. Hopelijk begrijp u dat het bezorgen ook nieuw voor ons is en wij alles eraan doen dat onze gasten ook bij bezorgen tevreden zijn. Neem bij de volgende bestelling contact met ons op via whatsapp 0625283643. Met vriendelijke groet, Team Ichi-2-Go
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
ichi e is mijn favoriete restaurant , niet alleen de snelle en goede service in het restaurant maar ook vooral de mooie garnering bij de heerlijke gerechten. ( Devi 10 jaar) 6/4/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
eten is altijd goed. met die actie heb ik een andere combinatie gegeten dat ik normaal niet zo nemen en het was heerlijk. thanks 6/4/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk. Het was er snel en de warme gerechten nog warm en knapperig. Sushi was genieten. 6/4/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten is zelfs als bezorging erg lekker! Jammer dat de bezorger niet aan de deur kwam en beneden bleef. Ik woon 5 hoog met lift. Andere bezorgdiensten komen aan de deur. 6/4/2020
Beste P.A.N., hartelijk dank voor uw feedback. Deze periode is een ongekende tijd voor iedereen en ik begrijp heel goed dat het vervelend is dat de bezorger niet naar boven wil. Wij willen ook rekening houden met de gezondheid van onze gasten en personeel en vandaar dat we op de homepagina hebben geplaatst: 'Bezorger plaatst de bestelling bij de deur. Indien u in een appartement/flat woont, graag uw bestelling bij de hoofdingang ophalen. De bezorger zal u bellen.' Hoop voor uw begrip dat wij ook de wensen van onze medewerkers in acht nemen. Met vriendelijke groet, Team Ichi-2-Go.
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd gewoon heerlijk. Zeer vriendelijke verzorgster en netjes op.tijd binnen half uur in Gein 6/4/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk zoals altijd! 6/3/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/3/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten. 6/3/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/2/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik mis alleen de optie om een waardebon te bestellen op de website. Gelukkig kon ik dit via de comments ook duidelijk maken, en werd het heel goed geregeld. 6/2/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Overzichtelijk websitebezoek goed eten en snelle bezorging! πŸ‘πŸ» 6/1/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/1/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/1/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/31/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijk vers en stipt op tijd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/31/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De Ebi Tempura is in het restaurant krokante verder was het heerlijk als van ouds This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/31/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super delicious food and great service! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/31/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten mooi op tijd geleverd ga zo door This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/31/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi, goed verpakt en ruime keus aan tempura! 5/30/2020
Ichi-2-go 5 stars after 153 reviews
Ichi-2-go