Reviews


5 stars after 1194 reviews
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
πŸ˜‡πŸ‘Œ ofwel pure perfectie 5/22/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/22/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer top! Vers, lekker en prachtig aangekleed. 5/22/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Still the best 5/22/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! 5/22/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/22/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ondanks verzoek om volledigheid bestelling te controleren, bleek de levering bij thuiskomst incompleet 5/22/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vond het droog vandaag weinig saus . Bedoel niet de sojasaus . Saus wat normaal bij de sushi wordt geserveerd. Rijst had minder smaak en paperig 5/22/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd tevreden over jullie!! 5/22/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ga zo doorπŸ™‚ 5/22/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/22/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/21/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/21/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk!!! 5/21/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geen woorden. Het was PERFECT!!! Oprecht culinair hoogstandje! 5/21/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer goede Sushi, vers en smaakvol 5/21/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/21/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/20/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijk 5/20/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/19/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik bestel altijd boven de 60€ maar krijg altijd 1á 2 kleine flesjes sojasaus voor z’n bedraag verwacht ik wel wat meer sojasaus 5/18/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede prijs kwaliteit! 5/17/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer erg lekker 5/17/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Na lange tijd weer eens gebruik gemaakt van de bezorgservice. Sushi was als altijd, geweldig lekker. Duurde wel wat langer dit keer. 5/17/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/17/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelde kort van tevoren 6 schalen met sushi en vlees. Het eten kwam op tijd, alles zag er zoals altijd prachtig uit, was perfect op temperatuur en - niet onbelangrijk - overheerlijk. Het bezoek was zeer blij verrast met de decadente lunch! 5/17/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk vers en op tijd geleverd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/14/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/14/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/13/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten 5/13/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer super food en geheel conform wens 5/13/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/13/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/12/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het was Moederdag, hierdoor was de bezorging niet binnen een uur bezorgd maar na 1,5 uur. Helaas werden we hier niet over geïnformeerd, we kwamen hier achter na een belletje te plegen. Betreffend de sushi, de crispy box was niet wat we hadden verwacht er zat veel meer krokante kip in ipv krokante garnalen. Erg jammer, we hadden dan wel voor de losse gefrituurde stukken gekozen. Daarnaast in het restaurant is het echter wel helaas veel lekkerder dan bezorging. Dit vanwege de versheid (misschien volgende keer een koelpack of zo meenemen?) en presentatie (iets leukere verpakking?). En ik mis een track en trace op de website na het plaatsen van de bestelling. 5/12/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/11/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/11/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/11/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
It was delicious! Thank you Team Ichi-e! 5/11/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Er werd aangegeven dat mijn bestelling binnen 60 minuten geleden zou worden, maar dit was niet het geval. Verder heb ik geen melding gekregen van de vertraging van mijn bestelling 5/11/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb genoten! Exceltioneel goed. Ik eet vaak sushi en hou van goede kwaliteit en bijzonder. Jullie staan nu zeker in mn top 3! Onwijs bedankt 5/10/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het is altijd top😍😍😍 5/10/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super tevreden, heel attent een moederdag roos en ook nog een flesje sake erbij! Heerlijk gegeten weer, veel dank! 5/10/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Amazing as always, pricey but for such quality I'm up to pay This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles keurig verzorgd en op tijd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste sushi in de omgeving! Ook de Japanse gerechten, onder andere de lamskoteletten zijn een aanrader. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Alles is prima. Ik heb alleen de kortingscode gisteren niet ontvangen. Mijn spaarkaart was gisteren vol namelijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/8/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/8/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/8/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi was zoals altijd prachtig om te zien en overheerlijk, de inktvis verrassend pittig maar lekker. 5/8/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Na een laatste zeer goede ervaring waren wij deze minder enthousiast en vinden zowel diversiteit als kwaliteit minder goed. Uiteraard voldoende maar nogmaals meetbaar minder hoogstaand. 5/7/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/7/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/6/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten werd snel bezorgd en was weer heerlijk, zoals altijd! 5/6/2021
Ichi-2-go 5 stars after 1191 reviews
Ichi-2-go