Reviews


5 stars after 1794 reviews
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zat geen sinaasappel in de boxen en de sla was nattig! Niet zoals ik gewend ben 8/1/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/29/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/29/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
You cannot sell those pokebowl portions as a full dinner, it is simply not enough. For the price you pay you expect a full dinner. Disappointed and hangry 7/27/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer allemaal prima voor elkaar. De bestelling stond op de juiste tijd klaar en het eten was verrukkelijk. Het zag er allemaal heel mooi uit. Echt een feestje! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/24/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Improve on communication 7/22/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
improve on communication 7/22/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/20/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Op de website niet duidelijk zichtbaar dat bezorgen geen mogelijkheid meer is 7/19/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker!!! Alleen duur voor het geen wat je krijgt. 7/19/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/18/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heeft weer heerlijk gesmaakt This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/17/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/16/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
7/15/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/14/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/12/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/9/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/9/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was gewoon helemaal prima! Heerlijk gegeten, dit is echt high end food! Ook keurig op de gewenste tijd bezorgd, bedankt! 7/8/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/6/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/4/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hele assortiment schrikbarend duur This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
did not have delivery. Food very nice. Website for tel could be better 7/2/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top weer 6/25/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/25/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/23/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd top! 6/20/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel goed en snel 6/20/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/20/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals alle andere keren dat ik bij ichi heb besteld, heerlijk. Top kwaliteit. Wij blijven terugkomen. 6/17/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/15/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi en supersnel af te halen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/12/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/11/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk, zoals altijd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/5/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten kwam een uur later dan aangegeven zonder verdere communicatie. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/5/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten is van topkwaliteit. Heerlijk, vers, smaakvol. Helaas moesten we wel bijna een uur langer wachten dan de beloofde 60 minuten. Vandaar daarvoor nu 3 sterren. Alles zat in plasticbakjes. Dat kan beter. Jammer, maar nogmaals het eten was zalig! 6/4/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De Chili mayonaise gaf alles soorten sushi een beetje dezelfde smaak. Ook de krokante kip had een andere variatie aan toegevoegd kunnen worden. Iets variatie in de box. Maar zeker de soorten die er in zaten waren lekker. Maar geen 47 euro waard, iets aan de dure kant. 6/3/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had geen soja, wasabi en stokjes 6/1/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
5/31/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/30/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik bestel best vaak en dit was zwaar onder de maat van jullie kwaliteit. 5/27/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/27/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb mijn gebakkenrijst niet ontvangen en heb gebeld en een whatsapp bericht gestuurd maar krijg ook geen reactie. 5/25/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Veel te weinig. Geeft op de site een vertekend beeld. 5/23/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker, echt genoten. Bedankt This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/22/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
30 minuten later dan pickup tijd, moeten wachten zonder informatie. Op website verschillende tarieven/menukaarten Eten heerlijk 5/21/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/21/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig 5/21/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
5/18/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Had wel iets sneller gemogen, ruim een uur is echt te lang. 5/17/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mag wel meer sojasaus meegeven This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/15/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/15/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snelle levering! 5/14/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tastes always great, good quality 5/12/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De lekkerste Sushi in Amsterdam. Altijd vers , warm, knapperig. Wij eten nergens anders meer sushi. 5/11/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/11/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/10/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was zoals verwacht goed verzorgd en heerlijk. We hebben gesmuld. 5/9/2022
Ichi-2-go 5 stars after 1794 reviews
Ichi-2-go