Reviews


5 stars after 475 reviews
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk zoals altijd ! Super nu met deze bezorgservice ! 11/5/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
geweldige kwaliteit. Super lekker!!! 11/5/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/4/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/4/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/4/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk genoten van mijn Birthday Diner. Was Top weer. 11/4/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/4/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/3/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/3/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/2/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/2/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/2/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 11/2/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We found that our sushis were VERY salty this time!! 11/2/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was heerlijk perfect!!!! Zoals altijd Dankjewel 11/2/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Alhoewel het op tijd werd bezorgd en goed verpakt, was de fishbox al lauw en zacht. Waarschijnlijk omdat ik het te vroeg besteld had. 11/2/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/1/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorger €4,- gegeven, het was weer perfect allemaal, keurig op tijd, dank jullie wel, het enige dat niet werkte was de kortingscoupon van €10,-. Wellicht kunnen jullie daar nog iets mee met terugwerkende kracht? This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/1/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/1/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was weer heerlijk en snel bezorgd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/1/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De hoeveelheid bestelde items waren op mijn mobiele telefoon(Samsung Galaxy S10) niet te zien.Op de laptop was het okay. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/1/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/1/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect! Gewoon Heerlijk... de beste sushi 10/31/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/31/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Erg lekker, goeie kwaliteit 10/31/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/31/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/31/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/30/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel en heerlijk! 10/30/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/29/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/29/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Delicious sushi as always. Very friendly hostess 10/28/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten kwam heel snel toen arriveerde en het eten was verrukkelijk. 10/28/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/27/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Excellent food, like in the restaurant. But now delivered to my home. Many classes above "normal" sushi restaurants 10/27/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/27/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top service! Kregen ook n flesje sake! Was echt n kadootje voor mn verjaardag! Heerlijk gegeten! Tot dw volgende bestelling! 10/27/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
The sushi was delicious! 10/10 10/26/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zo als altijd super lekker.. 10/26/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/26/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/26/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk weer!!!! Zo fijn om de wasabi apart te krijgen... This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dit is werkelijk de lekkerste sushi ooit This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. Vers en erg lekker. Bezorging was keurig op tijd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fresh / Wederom op tijd geleverd / Heerlijk / Unagi is tha best This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Met allergieën wordt rekening gehouden, zelfs nog telefonisch afgestemd. Het was weer top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/24/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/24/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/24/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer super zoals altijd! 10/24/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Als bezorgtijd had ik aangegeven tussen 19.15 en 19.30 uur. Om 19.40 uur ging ik bellen waar de bestelling bleef. Ik kreeg te horen dat ze er eigenlijk al hadden moeten zijn want het eten was al een tijdje onderweg. 10 minuten later werd ik gebeld dat ze er binnen 10 minuten zouden zijn want het was nogal druk. 10 minuten later was er nog niemand, dus ik weer bellen. Toen werd er gezegd dat ze er binnen 4 minuten zouden zijn. Uiteindelijk was het eten er om 20.10 uur!! Bijna een uur later. De bezorgster zei dat ze helemaal naar Weesp was gereden, terwijl ze in Amstelveen moesten zijn. Kan gebeuren, maar geef dit dan aan als ik bel en zeg niet dat het druk is met bestellen. Het etentje was als verrassing voor iemand die met pensioen ging en er zaten dus een paar mensen op het eten te wachten. Gezien de grootte van de bestelling en de gelegenheid was dit echt jammer. We zijn dit ook niet gewend van jullie, want we bestellen vaker en dan zijn jullie altijd stipt op tijd. Desondanks smaakte het eten goed, al waren sommige gerechten inmiddels koud geworden. 10/24/2020
Ichi-2-go 5 stars after 474 reviews
Ichi-2-go