Reviews


5 stars after 212 reviews
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer genoten van een heerlijke sushi maaltijd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/9/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/9/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/9/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/8/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Moest helaas na het eten wel met buikkrampen naar de wc, terwijl dit toch de beste sushi uit de omgeving is. 8/8/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Best sushi in town! En binnen de aangegeven tijd. Alles vers en knapperig wat knapperig moet zijn. I love the Tomorokoshi tempura❤ 8/8/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zo als altijd super lekker.. 8/8/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/8/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer heerlijk! Geen aanmerkingen verder! 8/7/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We zijn hier al vaker wezen eten maar nu voor het eerst besteld: ideaal en heerlijk! 8/7/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/6/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 8/6/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/6/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
geweldig en heerlijk zoals altijd! 8/4/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/4/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vandaag de vegetarische loempia’s erbij besteld. Lekkerste loempia’s ever!!! 8/4/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/3/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/3/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/3/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
8/3/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/2/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top eten en snel !!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/2/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was lekker zo als altijd 👍😃 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/2/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 8/1/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/1/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch - zo als altijd 👍🏼 7/31/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
amazing food and service ! 7/31/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/30/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging kwam een halfuur (!) te laat voor een rit van 8 minuten. Ook speciaal aangegeven om op tijd te komen om 18:00. Eten was ook koud/lauw geworden (de kipstokjes) door late bezorging. Heel jammer, we zijn beter gewend... 7/30/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
delicious as always 7/30/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi is wat kleiner dan wanneer je in het restaurant gaat eten. Maar de smaak was hetzelfde, heerlijk! Alleen jammer dat wanneer we voor een groot bedrag bestellen we maar 2 kleine soja flesjes krijgen dit was echt te weinig. Ook geen servetjes helaas. Wij zijn bij jullie hoge prijs en kwaliteit verhouding gewend maar er zijn nog wel wat verbeter punten km onze verwachting ook bij bezorgen te overtreffen. Desalniettemin hebben we heerlijk gegeten zonder de deur uit te gaan! 7/27/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer tevreden over de kwaliteit en de snelheid van bezorgen. Jammer dat het minimum bezorg bedrag 50,00 is. Dat is voor 1 persoon niet haalbaar. 7/27/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snelle levering! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/26/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super heerlijke VIP Salmon Box, om je vingers bij af te likken! 👌🏽 Hele fijne korting als vaste klant, hele vriendelijke bezorging, maar ook het personeel in het restaurant zijn toppers. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/26/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Delivery was perfect en de Sushi was overheerlijk. Dit was de eerste keer dat we hebben besteld maar alles inclusief de unagi nigiri was heerlijk. Gewoon een beetje rijst erbij en niet zoals de meeste doen insane VEEL. Heerlijk...dank en tot snel wederom This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/26/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkerrrrrrrrrr wij zijn vaste klant This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/26/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker gegeten zoals altijd. Bezorging op tijd en mooi verpakt. Goede prijs kwaliteit verhouding. Super! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/26/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/25/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste sushi van Amsterdam. Nette snelle bezorging. 7/25/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/25/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/25/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This time the food was a little cold already. But the taste was still very good. I hope to order in the restaurant next time. 7/25/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/25/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijk eten van Ichi-e! Het eten stond netjes op tijd klaar en was goed verpakt, zeker voor herhaling vatbaar! 7/24/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Keurig op tijd bezorgd. Zeer tevreden over kwaliteit en service. 7/23/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekkere sushi; wel wat aan de prijs helaas, maar kwaliteit zeer goed 7/21/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/19/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker vers This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/19/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/19/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4de x besteld deze maand. Alweer top. Ik raad iedereen de Kimchi saus aan. Enige wat ik mis op de website is een zoek functie. Moet nu iedere keer die hele lijst doorgaan. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/19/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/18/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk vandaag. Dit is de derde keer dat we bestellen en de bestelling van vandaag was the best! 7/17/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/17/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/17/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/17/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/17/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nu van de afhaal maar kom snel weer een keer eten, vooral sushi’s van de chef top! 7/16/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/16/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten is heerlijk was alleen niet echt warm meer 7/15/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Volgende keer alleen vega sushi in een apart bakje zetten. Rest was het erg goed 7/15/2020
Ichi-2-go 5 stars after 210 reviews
Ichi-2-go