Reviews


5 stars after 1794 reviews
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/24/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. Altijd top 11/22/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/13/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/13/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/13/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/13/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/12/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Paid, waited for 2h, never came 11/11/2022
Sorry for the inconvenience, we have sended a reply to your mobile phone
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Afhaal: binnen de aangegeven tijd ontvangen. 11/10/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/8/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/7/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd topkwaliteit en bezorging op tijd. 11/7/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk 11/2/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/30/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/28/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het dranken aanbod is klein. Ik gebruik geen alcohol. Een blikje cola is wel op zijn plaats. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/23/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/22/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/21/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten 😘 10/19/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/16/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
10/15/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was enorm goed! Dankjewel 10/14/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer vlotte bezorging en het eten was heerlijk! 10/13/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/13/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
A bit earlier than request, but great quality 10/13/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/12/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd het beste eten en super lief personeel 10/11/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/9/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heb anderhalf uur moeten wachten op de bestelling, bij bellen na het 06 nummer werd ik weggedrukt. Gebakken tempura waren helemaal slap niet meer krokant en helaas sushi platgedrukt waardoor alle saus aan de verpakking zat. Erg teleurgesteld en geen compensatie voor het lange wachten en slappe tofu 10/8/2022
Goedenavond Simoon, hartelijk dank voor uw feedback. We hebben ook nog een beschikbare telefoonnummer van Ichi-e als backup, mochten we niet in de gelegenheid zijn om met 06 nr op te nemen. U kunt uw contactgegevens achterlaten d.m.v. een reactie met uw mail en dan kunnen we kijken hoe we u tegemoet kunnen komen. Met vriendelijke groet, Team ichi-2-go.
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/24/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk weer 9/24/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd super lekker en op tijd 9/23/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/23/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Geen 9/23/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch! Super lekker gegeten 9/21/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/20/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/20/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/19/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging kwam een uur te vroeg. Na de bezorging geweigerd te hebben en contact opgenomen met het restaurant geen 1 keer excuus gekregen. Ook niet toen de bezorging uiteindelijk later aankwam dan oorspronkelijk afgesproken. Verdient allemaal geen schoonheidsprijs. Slechte service en onbeschoft gedrag. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/18/2022
Goedemiddag, bedankt voor uw feedback. We proberen ons uiterste best om bezorgbestellingen af te leveren op de juiste tijdstip. Ik had begrepen van mijn collega dat we ons best had gedaan voor u, nadat u had gebeld dat we te vroeg waren met de bestelling (Half uur eerder om exact te zijn). Er was ook excuses hiervoor aangeboden en voorgesteld om al uw gerechten opnieuw te maken aangezien u de bestelling had geweigerd bij de deur. In overleg met u hebben we wel aangegeven dat uw bestelling wel later gaat aankomen, omdat er in de keuken al een wachttijd is ontstaan door evenementen op locatie en dat afhankelijk van de beschikbaarheid van de bezorgers uw bestelling niet op tijd zal aankomen om 18.15 uur. Hiermee ging u akkoord. Ook was er geregeld dat er een sein zou worden afgegeven door onze bezorgster, als ze over 15 min bij de zaak zou aankomen. Op deze manier hebben we zo vers en zo snel mogelijk uw eten voor een tweede keer bij uw deur gebracht. Nogmaals onze excuses voor het ongemak, maar we hebben ons best gedaan en we hebben niet onbeschoft gedragen. Mocht u ons een kans willen geven, dan zouden we u graag willen uitnodigen bij ons restaurant voor een drankje. Met vriendelijke groet, team Ichi-2-go.
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
altijd top:-))) 9/17/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Als vaste klant al honderden euro’s uitgegeven en altijd tevreden geweest over Ichi-E incl hun bezorg service. Op mijn verjaardag een grote bestelling geplaatst voor delivery welke niet kwam. Bleek dat er die bewuste dag geen delivery optie was, welke niet duidelijk in op de bestelpagina is aangegeven. In een telefonisch gesprek ben ik zeer onbeschoft, onvriendelijk en onprofessioneel te woord gestaan door een medewerker. Er was geen mogelijkheid tot fatsoenlijk overleg en kijken naar opties. Uiteindelijk ben ik terug gebeld door een leidinggevende met een zeer klantvriendelijk aanbod waar ik gebruik van heb gemaakt. Dank daarvoor. Desondanks wil ik meegeven als tip op de bestel site middels een pop up of andere opvallende wijze kenbaar te maken als delivers geen optie is. Dit had veel gedoe en frustratie kunnen voorkomen. 9/14/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 9/13/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als tip zou ik meegeven om de wasabi aub apart te doen en niet al bij de sushi in 1 bak 9/12/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/4/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede service en geweldige kwaliteit! Superieure gerechten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/4/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
9/1/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/1/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer dat ik nergens kon vinden waar ik de kortingscoupon kon invullen 8/29/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/28/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer goed en zeer lekker 8/25/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/19/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer super goed en erg lekker 8/18/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/13/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/13/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
The food was not ready at the stated time but still had to be prepared. It was a large order so we had to wait 15 minutes, which delayed all meeting. The man who helped us was extremely rude. This was our first time here after the lock down (previously we took all our customers here) but immediately the last. 8/12/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top!! 8/8/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super vers en mooi op smaak 😎 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/7/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/6/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We merken dat het eten steeds koud aankomt en er afgeraffeld uit ziet helaas. 8/5/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat er niet bezorgd kan worden, maar de bestelling stond keurig op tijd klaar. De kwaliteit was geweldig en het zag er erg verzorgd uit. Tip voor de website: vermeld hoe de locatie bereikt kan worden, inclusief vermelding waar te parkeren. 8/2/2022
Ichi-2-go 5 stars after 1794 reviews
Ichi-2-go