Reviews


5 stars after 48 reviews
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk zoals altijd! 6/3/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/3/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten. 6/3/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/2/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik mis alleen de optie om een waardebon te bestellen op de website. Gelukkig kon ik dit via de comments ook duidelijk maken, en werd het heel goed geregeld. 6/2/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Overzichtelijk websitebezoek goed eten en snelle bezorging! 👍🏻 6/1/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/1/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/1/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/31/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijk vers en stipt op tijd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/31/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De Ebi Tempura is in het restaurant krokante verder was het heerlijk als van ouds This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/31/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super delicious food and great service! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/31/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten mooi op tijd geleverd ga zo door This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/31/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi, goed verpakt en ruime keus aan tempura! 5/30/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima sushi! ook als je afhaalt. prima verpakt, heel netjes en hygienisch. snelle levering. heerlijk als altijd! 5/29/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/29/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
GEWELDIG...!!! Heb heerlijk gegeten! TOP...!!! 5/29/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk, zoals altijd! 5/28/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/28/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/28/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/28/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi en verrassende combinaties. Wij komen zeker vaker terug =) 5/27/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/27/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/27/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 5/27/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer heerlijk gegeten! Helemaal top! 5/26/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima service, op tijd gebracht, zoals we van Ichi-e gewend zijn. Ik persoonlijk vind de site wat "wild". Maar we konden alles vinden. 5/26/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd en heerlijk gegeten! 5/25/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/25/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/25/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/25/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk en top service 💋 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/24/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/24/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/24/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat ontzettend fijn dat jullie nu ook bezorgen, hopelijk blijft dat. Zalig gegeten, de sushi en poké bowls zijn van topkwaliteit! 5/23/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik ben heel blij dat je nu ook online kan bestellen en ophalen. Hopelijk blijft deze service ook na de corona! Het is echt super! En het eten was verrukkelijk zoals altijd! Ichi-e is en blijft de beste yum!! 5/23/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/22/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
keurig op tijd bezorgd, vond iets minder smaken maar ambience kan een rol spelen, voor de rest prima! 5/22/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/22/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Service en het eten was top! Snel weer bestellen. 5/22/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hebben nu al een paar keer eten laten bezorgen en dat was altijd op tijd en op juiste temperatuur. 5/21/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ichi-e bedankt voor jullie top service en natuurlijk was het gruwelijk lekkerrrr Grtz 1104 5/21/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon helemaal top! 5/21/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/20/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
ietsje weer duidelijkheid op de website en dan is alles prima :-) 5/19/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk ! 5/19/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, snelle bezorging 5/19/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op tijd geleverd, alles was nog lekker warm. We hebben ervan genoten! 5/16/2020
Ichi-2-go 5 stars after 48 reviews
Ichi-2-go