Reviews


5 stars after 1967 reviews
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten! Altijd vers en goed gemaakt. 9/29/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Je betaald 00,05 toeslag en toch wordt alles ik 1 bak geserveerd waarvan de bestellingen voor meerdere collegas waren This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/24/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd, heerlijk eten, goede kwaliteit en snelle bezorging! 9/22/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Aanbod vega nogal beperkt en info zou bij gerechten duidelijker aangegeven kunnen worden 9/21/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel en vers geleverd. Mooi gepresenteerd ook. 9/21/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch. Heerlijk gegeten aardige bezorger met een fles procecco voor de jarige hoe leuk is dat. 9/21/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/16/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk zoals altijd! 9/11/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/11/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/10/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/5/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/4/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldige sushi we hebben genoten. Keurig op tijd en een aardige bezorger. Fooi aan de deur gegeven vinden wij leuker. 9/2/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/1/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/28/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Best sushi place in Amsterdam. Highly recommended! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/27/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi, zoals altijd! 8/25/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
My order was ready when I got there to pick it up. The sushi and the other items were well prepared. Is not always the case. I think it depends on the chef. But website is not intuitive and for every item you have to pay the new plastic tax but you get the most pieces in 1 container. I ordered 8 items and received it in 4 plastic containers. But still paid tax for 8 plastic containers. This way your are stealing from everybody that orders online. The most people will not mind because of the small amount. But if you add all of this upp you are creating extra income. Actually this is called fraud. I know that bank employees have been sent to jail for doing the same. 8/24/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The best sushi in town đź‘Ś we will order it soon again ! 8/21/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het is vrij prijzig maar goh wat zijn de sushi's lekker vooral de speciale met aardbei en kip en eentje met appel. Heerlijk! 8/17/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er zat een haar in mn rijst 8/16/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
top!!!! zoals altijd 8/10/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/8/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/5/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/3/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top top top! Zoals altijd, heerlijk verse en lekkere sushi, snelle levering! Helemaal super. Wij bestellen nergens anders meer. 8/3/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/2/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was allemaal heerlijk en een super aardige bezorger. 7/29/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/29/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Beste sushi van de Bijlmer ! 7/27/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk! 7/25/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/25/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk weer 7/17/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
best service and sushi! thank you! 7/14/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/13/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dank je wel. Fantastische sushi ook in de take-away optie. Heerlijke nigiri’s, wagu beef rollen etc. Dank je wel Harry en team. 7/12/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke smaken. Lekker vers zoals het moet This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/9/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/9/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer, zoals we gewend zijn, top! 7/1/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker, super service en aardig personeel, zeker een aanrader 7/1/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hemels 6/21/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Only minus point for this order is they didn't have delelivery. The rest, great and fresh. 6/19/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bakjes waren niet gevuld veels te weinig!!... 6/15/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk als altijd!! 6/7/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer erg lekker Harry 6/5/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Tevreden This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/4/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/3/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/2/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was Heerlijk 5/27/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom weer lekker gegeten!! 5/24/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/20/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Allemaal TOP en HEERLIJK! 5/18/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Na jaren nog even goed! 5/15/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/4/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik geniet elke keer van het lekker eten. Kwaliteit is nog top! Houden zo!! 4/27/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/26/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling klopte niet: tempura ontbrak en slechts 2 busjes met soyasaus….. Ben wel gebeld dat er iets fout was gegaan maar was toen al thuis 30 km verderop. Ik zou gecompenseerd worden. Ik ben benieuwd daarnaar. 4/25/2023
Beste Ton, Hartelijk dank dat u tijd ervoor heeft genomen om uw feedback achter te laten. Allereerst excuses namens het team dat ze uw warme eten vergeten waren in te pakken. Ik heb op de dag zelf meteen het bedrag van de missende gerechten naar u overgemaakt. Verder zal ik de voorstel voor compensatie voor het ongemak verder oppakken via de mail met u. Met vriendelijke groet, Team Ichi-2-go
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/24/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/22/2023
Ichi-2-go 5 stars after 1967 reviews
Ichi-2-go