Reviews


5 stars after 1691 reviews
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/27/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb mijn gebakkenrijst niet ontvangen en heb gebeld en een whatsapp bericht gestuurd maar krijg ook geen reactie. 5/25/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Veel te weinig. Geeft op de site een vertekend beeld. 5/23/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker, echt genoten. Bedankt This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/22/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
30 minuten later dan pickup tijd, moeten wachten zonder informatie. Op website verschillende tarieven/menukaarten Eten heerlijk 5/21/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/21/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig 5/21/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
5/18/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Had wel iets sneller gemogen, ruim een uur is echt te lang. 5/17/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mag wel meer sojasaus meegeven This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/15/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/15/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snelle levering! 5/14/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tastes always great, good quality 5/12/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De lekkerste Sushi in Amsterdam. Altijd vers , warm, knapperig. Wij eten nergens anders meer sushi. 5/11/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/11/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/10/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was zoals verwacht goed verzorgd en heerlijk. We hebben gesmuld. 5/9/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Makkelijk bestellen, eenvoudig ophalen en verschrikkelijk lekker. Wordt wel een beetje prijzig This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/6/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
5/6/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
amazing as always 5/3/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Verrukkelijk zoals altijd !! 5/2/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi gegeten. Prima kwaliteit en veel keus. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/30/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/29/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was op tijd afgeleverd maar de kwaliteit was niet zoals in het restaurant. De rijst had nauwelijks of geen zuur en de paling had veel vet en was glibberig. 4/28/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/27/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geen 4/27/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer tevreden 4/26/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/25/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/24/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit van de Sushi is altijd top behalve die van vandaag! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/24/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sushi smaakte als altijd prima. Vond het alleen jammer dat de warme items law waren. 4/23/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Niet te vreden. Ik moest 2 uur lang wachten op mijn bestelling. Eten was ondertussen koud geworden. Ze hadden mij helemaal niet gebeld dat het langer zou duren. 4/22/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The sushi and not only is just simply amazing and delicious. Highly recommend it! 4/21/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk, zoals als altijd. Echter in 1 sushi zat een stukje plastic. Toen we belden werd het afgedaan als een staart van garnaal. Maar dat was echt niet het geval. Kan gebeuren, maar dan is het wel fijn als het serieus genomen wordt. Mijn zoon Wouter Meijndert heeft hierover een mail gestuurd en ik zou het fijn vinden als er op gereageerd wordt. 4/20/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/18/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/16/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijk! 4/16/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/12/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Always enjoy the selection and quality of Ichi-e. Today we’re ordered delivery to Abcoude and was impressed by the speed of delivery. We enjoyed our great meal and look forward to the next one! 4/11/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een stukje hemel op aarde! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/9/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/8/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten zeer goed als altijd maar een uur om te bezorgen halen jullie niet meer (en ik zit vlakbij) 4/7/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/6/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was er binnen een half uur al. En de kwaliteit was wederom heel goed, we hebben gesmuld. 4/6/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heeeeeeerlijk! Keurig op tijd ook. Alleen miste de verse wasabi maar dat komt de volgende keer vast goed 4/5/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/4/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd de lekkerste sushi 4/2/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/2/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/2/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/1/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super kwaliteit! 3/29/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/28/2022
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/28/2022
Ichi-2-go 5 stars after 1690 reviews
Ichi-2-go