Reviews


5 stars after 2062 reviews
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vers , warm , snel bezorgd 5/23/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was ruim optijd bezorgd en het eten wat erg lekker. Tot snel 5/22/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles werd netjes en op tijd bezorgd! I loved it!!! 5/21/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/16/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jullie eten is altijd top!!! We hebben wederom genoten. 5/13/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/12/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect as always. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/12/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ordered the poke bowl but most of it was rice and very small amounts of the other ingredients. Not comparable with the screenshot on the site itself. So wouldn't recommend for €20,00. 5/10/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
5/8/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De opmerking die ik bij de bestelling had geplaatst is in behandeling genomen. Heerlijk eten en het stond op tijd klaar. Aanrader voor iedereen! 5/6/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer voortreffelijk 5/4/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/3/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk 😋 5/3/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Delicios 5/3/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/3/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/30/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/28/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed eten en altijd snel bezorgd. 4/26/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
mooi op de afgesproken tijd klaar om af te halen. Heerlijk gegeten (als altijd) .... wij zijn fan :) 4/20/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Spicy tuna valt erg tegen ik bestel heel vaak bij jullie maar hèb het nog nooit zo slecht gekregen smaakloos en niet lekker. Jammer 4/19/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten was voortreffelijk. Alleen valt het mij op dat er bij bezorgen en afhalen elke keer wel iets bij de bestelling ontbreekt. Dit keer ontbrak de wasabi en gember. Erg jammer want dit maakt de sushi beleving niet compleet. Verder deed de kortingcodes het niet op de website maar dit kon handmatig opgelost worden bij de kassa. 4/13/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/13/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We received beautifully arranged platters. Unfortunately, the hot food wasn't warm anymore, and we hope to see paper trays instead of plastic ones next time 4/11/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel vriendelijk en super lekkere sushi! 4/8/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Very rude with customer service 3/29/2024
Dear Mehedi, Thank you for your feedback. Could you ellaborate what happend please? You can also leave an email to info@ichi-2-go.nl
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/27/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sides waren goed de sushi degelijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/24/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/22/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/20/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
3/20/2024
Beste Misha, Hartelijk dank voor uw feedback, zou u kunnen toelichten wat er gebeurt is? U kunt een mail sturen naar info@ichi-2-go.nl
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima sushi. Fijne bezorging. 3/19/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd, heerlijke en originele sushi 3/14/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/11/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Te duur. Wij zouden vaker komen als t minder duur zou zijn. 3/5/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/24/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldige service en de kwaliteit Buitengewoon! Wat hebben we gesmuld. 2/17/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
via de app besteld en die gaf verkeerde bestelling door eten was lekker maar voor het geld veel te weinig 2/15/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/14/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/13/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/11/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/9/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel bezorg en, zoals gebruikelijk, geweldige sushi 😍 2/9/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/5/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was prima 1/30/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/28/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk, zoals altijd 🍣 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/28/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Wasabi, gember en sojasaus zouden er incl. bij de sushi gerechten bij zitten. Dat was tot op de sojasaus niet het geval. Van de extra bestelde supplementen ontbrak de wasabi. Helaas sushi zonder wasabi moeten nuttigen, jammer! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/28/2024
Beste Peter, Hartelijk dank voor uw bericht en feedback. Onze excuses dat dit is voorgekomen bij u. Zou u contact kunnen opnemen via mail: info@ichi-2-go.nl Dan gaan we een gepaste oplossing bespreken. Alvast dank! Met vriendelijke groet, Team ichi-2-go
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijk gegeten! 1/26/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik ben wel teleurgesteld in de wagu steak, ik heb totaal niet gekregen wat er op jullie website staat qua foto! Niet eens een disclaimer ofzo in werkelijkheid is het veel kleiner en maar 8 mini stukjes! Dus nee of pas die foto aan want dit is wel heel misleidend. En dat voor 65 euro! Ik ben vaste klant, maar dit vind ik wel heel jammer. 1/25/2024
Beste Virgil, Hartelijk dank voor uw bericht en feedback. Elke Wagyu steak dat wordt uitgeserveerd is afgewogen op 150 gram, zoals ook is beschreven. Ik zal in een mail verder toewijden. Met vriendelijke groet, team Ichi-2-go
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 1/16/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gerechten zijn perfect, ook bij bezorging verkeren ze nog in goede staat. Website is een beetje onduidelijk maar ook onvolledig (geen miso soep). 1/16/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/9/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bang for buck. Good quality fish, good portions also. Heerlijk gegeten en vriendelijke personeel. 1/9/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/6/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Altijd top. 1/6/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/4/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/30/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/27/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
het was lastig om na de bestelling invullen een tijd voor de bezorging aan te geven, de knop werkte aanvankelijk niet. We moesten eerst de procedure opnieuw doen voor we de tijd van bezorging konden invullen. Daarna ging het perfect. 12/27/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/24/2023
Ichi-2-go 5 stars after 2062 reviews
Ichi-2-go