Reviews


5 stars after 2028 reviews
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/24/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldige service en de kwaliteit Buitengewoon! Wat hebben we gesmuld. 2/17/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
via de app besteld en die gaf verkeerde bestelling door eten was lekker maar voor het geld veel te weinig 2/15/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/14/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/13/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/11/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/9/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel bezorg en, zoals gebruikelijk, geweldige sushi 😍 2/9/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/5/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was prima 1/30/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/28/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk, zoals altijd 🍣 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/28/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Wasabi, gember en sojasaus zouden er incl. bij de sushi gerechten bij zitten. Dat was tot op de sojasaus niet het geval. Van de extra bestelde supplementen ontbrak de wasabi. Helaas sushi zonder wasabi moeten nuttigen, jammer! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/28/2024
Beste Peter, Hartelijk dank voor uw bericht en feedback. Onze excuses dat dit is voorgekomen bij u. Zou u contact kunnen opnemen via mail: info@ichi-2-go.nl Dan gaan we een gepaste oplossing bespreken. Alvast dank! Met vriendelijke groet, Team ichi-2-go
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijk gegeten! 1/26/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik ben wel teleurgesteld in de wagu steak, ik heb totaal niet gekregen wat er op jullie website staat qua foto! Niet eens een disclaimer ofzo in werkelijkheid is het veel kleiner en maar 8 mini stukjes! Dus nee of pas die foto aan want dit is wel heel misleidend. En dat voor 65 euro! Ik ben vaste klant, maar dit vind ik wel heel jammer. 1/25/2024
Beste Virgil, Hartelijk dank voor uw bericht en feedback. Elke Wagyu steak dat wordt uitgeserveerd is afgewogen op 150 gram, zoals ook is beschreven. Ik zal in een mail verder toewijden. Met vriendelijke groet, team Ichi-2-go
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 1/16/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gerechten zijn perfect, ook bij bezorging verkeren ze nog in goede staat. Website is een beetje onduidelijk maar ook onvolledig (geen miso soep). 1/16/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/9/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bang for buck. Good quality fish, good portions also. Heerlijk gegeten en vriendelijke personeel. 1/9/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/6/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Altijd top. 1/6/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/4/2024
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/30/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/27/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
het was lastig om na de bestelling invullen een tijd voor de bezorging aan te geven, de knop werkte aanvankelijk niet. We moesten eerst de procedure opnieuw doen voor we de tijd van bezorging konden invullen. Daarna ging het perfect. 12/27/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/24/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/24/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/21/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/21/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/19/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/17/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/17/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect food👌🏾‼️ 12/12/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/6/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/6/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig zoals altijd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/3/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi lekker vers ,hebben er heerlijk van genoten .aanrader 👍 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/3/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/1/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/26/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/21/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Great food, great service. 11/21/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was top! Alleen de service bij het ophalen mag wel verbeterd worden. 11/18/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heke bijzondere sushi en erg lekker! 11/7/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
pricy 11/6/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat heb ik alweer heerlijk gegeten. Alles proefde zoals het moet zijn. 11/4/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi ! Zeker herhaling vatbaar. 10/30/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ebi tempura was voor mij te zout.Ik heb maar 1 van gegeten. 10/30/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas plastic toeslag per losse bestelling is wel erg veel. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/29/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelling ging vlot, heel handig dat elk gerecht een plaatje heeft. Het afhalen ging heel snel. Stond klaar op de afgesproken tijd kortom, voor herhaling vatbaar. 10/27/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles klopte weer 10/25/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
10/23/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten 10/21/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sushi is altijd lekker, verse vis en een uitgebreide kaart. Hele vriendelijke service 10/20/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
I collected my order and found that 2 of the items I ordered were missing and had been substituted with other items that were not suitable (meat). No-one mentioned this to me so I presume that they do not pay attention with take out orders. 10/10/2023
Dear Kate, Thank you for your feedback. We tried to call you multiple times just after you left the restaurant, but we could not reach you on the given phone number. The order was switched out with another order. Could you mail to us, so we can make it right? Best regards, team ichi-2-go
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/8/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hadden de crispy warme box besteld. Zijn 10 min eerder gekomen zodat we deze warm mee konden nemen. Echter deze was te vroeg klaar gemaakt. Waardoor hij niet meer zo lekker was. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/8/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/7/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Good food! 10/6/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
delicious sushi and perfect delivery service. 10/6/2023
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/4/2023
Ichi-2-go 5 stars after 2028 reviews
Ichi-2-go