Reviews


5 stars after 382 reviews
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/27/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Excellent food, like in the restaurant. But now delivered to my home. Many classes above "normal" sushi restaurants 10/27/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/27/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top service! Kregen ook n flesje sake! Was echt n kadootje voor mn verjaardag! Heerlijk gegeten! Tot dw volgende bestelling! 10/27/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
The sushi was delicious! 10/10 10/26/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zo als altijd super lekker.. 10/26/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/26/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/26/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk weer!!!! Zo fijn om de wasabi apart te krijgen... This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dit is werkelijk de lekkerste sushi ooit This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. Vers en erg lekker. Bezorging was keurig op tijd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fresh / Wederom op tijd geleverd / Heerlijk / Unagi is tha best This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Met allergieën wordt rekening gehouden, zelfs nog telefonisch afgestemd. Het was weer top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/24/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/24/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/24/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer super zoals altijd! 10/24/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Als bezorgtijd had ik aangegeven tussen 19.15 en 19.30 uur. Om 19.40 uur ging ik bellen waar de bestelling bleef. Ik kreeg te horen dat ze er eigenlijk al hadden moeten zijn want het eten was al een tijdje onderweg. 10 minuten later werd ik gebeld dat ze er binnen 10 minuten zouden zijn want het was nogal druk. 10 minuten later was er nog niemand, dus ik weer bellen. Toen werd er gezegd dat ze er binnen 4 minuten zouden zijn. Uiteindelijk was het eten er om 20.10 uur!! Bijna een uur later. De bezorgster zei dat ze helemaal naar Weesp was gereden, terwijl ze in Amstelveen moesten zijn. Kan gebeuren, maar geef dit dan aan als ik bel en zeg niet dat het druk is met bestellen. Het etentje was als verrassing voor iemand die met pensioen ging en er zaten dus een paar mensen op het eten te wachten. Gezien de grootte van de bestelling en de gelegenheid was dit echt jammer. We zijn dit ook niet gewend van jullie, want we bestellen vaker en dan zijn jullie altijd stipt op tijd. Desondanks smaakte het eten goed, al waren sommige gerechten inmiddels koud geworden. 10/24/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer smakelijk en divers, aanrader. 10/24/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heel erg lekker en altijd op tijd 10/23/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/23/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/23/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten met ons gezin. Keurig op tijd en bezorger een mooie fooi gegeven! Wij eten er met grote regelmaat zowel prive als zakelijk + eten vooraf wanneer Ajax speelt 10/23/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer top! Zo fijn dat ze nu bezorgen 10/23/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/23/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was super ! Heel hartelijk dank 10/22/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was lekker en snel geleverd, alleen van tevoren gebeld of deluxe box zonder vlees kon, moesten we aangeven in opmerkingen, maar zat bij bezorging toch 1 soort met vlees in helaas. Dat was jammer, maar verder altijd erg lekker en een aanrader! 10/22/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De sushi smaakte niet vers 10/21/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima website, eenvoudig bestellen en betalen. De kwaliteit is zoals gewoonlijk onovertroffen. Sterkte in deze moeilijke tijden! 10/21/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/21/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/20/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik eet regelmatig bij ichi e of afhalen. eten is altijd lekker en vraag altijd naar meer. personeel is erg vriendelijk, en wordt doordat ik er nu regelmatig komt door personeel, raden mij en me partner altijd naar iets anders aan zo heb ik nu bijna alles wel 1 keer geproefd op het menu. maar blijf toch me voorkeur hebben. de lobstertail mag van mij iets meer zijn maar heerlijk. bedankt voor de fles sake was heelijk. 10/19/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer overheerlijk zoals altijd!! 10/19/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/19/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk sushi’s To Go gehaald Zeker de moeite waard om een stuk voor om te rijden 10/19/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bij meerdere boxen aangeven welke welke is. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer tevreden over kwaliteit en service, hoop dat jullie deze moeilijke tijden doorkomen! En dat we snel weer bij jullie aan tafel zitten. 10/17/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Delicious food presented well and on time :) 10/17/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitstekende service en mooi verpakt en het was nog heerlijk warm. Heerlijk gegeten en bedankt voor de bubbles 10/17/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldige sushi. Prima op tijd bezorgd! 10/17/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1e keer bij jullie en zeer aangenaam verrast! Snelle bezorging en heerlijk eten. Bedankt 10/17/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sushi rolls zaten wel erg dicht op elkaar in de verpakking. 10/17/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/17/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/16/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/16/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/15/2020
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijk! 10/15/2020
Ichi-2-go 5 stars after 382 reviews
Ichi-2-go