Reviews


5 stars after 859 reviews
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles weer perfect: de stipte levering, de kwaliteit van het voedsel, het uitgebreide assortiment This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/28/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk 2/27/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/27/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/27/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/27/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer alles helemaal top! 2/27/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/26/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/26/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk weer!!! Mijn zoon zou graag krokante kip roll zien ( niet pittig maar zoet) 2/26/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ons eten was heerlijk extra saus die bij de sushi waren was heerlijk . Jullie zijn zeker niet zuinig geweest . Wist niet wat we wouden eten maar sushi is het geworden en wordt nooot teleurgesteld . Dankje wel voor het heerlijke eten 2/26/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! En op tijd bezorgd. 2/26/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goeie service, lekker eten. Prijs en kwaliteit zeker in verhouding! Mijn advies is alleen wel om de warme gerechten niet samen in 1 tas te doen samen met de warme gerechten. Die waren heerlijk maar lauw. 2/26/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/25/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/25/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/25/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Unagi was Super again. This place is my new favorite. Definite recommend this place. 2/25/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/25/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/25/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt heerlijke gerechten!! 2/24/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/23/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was helaas 3/4 uur te laat, ik geef absoluut een 5 sterren beoordeling omdat Ichi E altijd op tijd levert en de kwaliteit uitstekend is. Wij vinden als klant en gezin dat je de flexibiliteit moet hebben daar het een uitzondering betreft. Binnenkort weer bestellen. πŸ‘πŸ‘πŸ‘ 2/23/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/22/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, fantastisch vers 2/22/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Elke keer weer verbaas ik me over hoe goed jullie sushi is. De smaaksensatie en combinaties die jullie maken zijn echt super!!! 2/22/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Yummie as always and thanks for the delivery and service! 2/22/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fabulous food, as always! Highy recommended. Not your average all you can eat sushi, but so much better. Very happy they deliver at our place! 2/22/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt geweldig! Prachtige opgemaakte sushi! Super genoten en heel blij met de keurige service. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kan niet anders zeggen dan heerlijk blijft voor ons nummer 1 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
❀️ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed zoals altijd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/20/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk 2/20/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/20/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/20/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi was erg lekker πŸ˜‹ 2/20/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Net als altijd was het eten lekker en snel bezorgd. 2/19/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/19/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk is het eten heerlijk en de service goed verzorgd. Ik ben super blij en tevreden met jullie..... 2/19/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker gegeten, net als altijd. En heel snel bezorgd. 2/19/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Great food! 2/19/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles goed verzorgd een 10+ 2/19/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, en Ajax wist ook nog te winnen!! 2/18/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super gegeten! Alsof we bij jullie aan tafel zitten! Echt topπŸ‘ŒπŸΌπŸ‘ŒπŸΌπŸ‘ŒπŸΌ 2/18/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/18/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/18/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hebben besteld en laten bezorgen. Overzichtelijke website en makkelijk om te bestellen. Wij zijn kritisch, maar hebben geen punten van enig kritiek. De sushi is fantastisch! Super vers en heerlijk van smaak. Echt top kwaliteit. 2/18/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Geen servetjes gehad 2/17/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi! Vers en zeer smaakvol 2/16/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/16/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was super lekker 2/15/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Te weinig saus 2/15/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer fantastisch, dank lieve mensen. 2/15/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De bestelling was niet op tijd klaar. Echter het eten was lekker 2/15/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelling is op tijd geleverd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
Ichi-2-go 5 stars after 859 reviews
Ichi-2-go