Reviews


5 stars after 1369 reviews
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/18/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super vers en op tijd geleverd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/17/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het duurde 1,5 uur voordat de bestelling werd afgeleverd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/17/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Best sushi place in Amsterdam! Highly Highly recommended! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/17/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker en hoefde niet lang te wachten, echt top en duidelijke aanrader! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/17/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Erg goede kwaliteit! 10/16/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/15/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/14/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer gewekdig! 10/12/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Netjes verpakt, presentatie prachtig en eten verrukkelijk. Snel gebracht door zeer vriendelijk persoon. Echt een aanrader. Ik ben fan. 10/12/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/10/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/10/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/10/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/8/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk. Alles was super vers, de warme hapjes nog heet en knapperig. ZOALS ALTIJD ..een dikke aanrader . 10/8/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten weer prima, helaas een rommeltje met bezorgen 10/7/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/6/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/6/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk als altijd en ook lekker snel bezorgd. Maar ik verwacht eigenlijk wel dat de warme gerechten los van de koude worden verpakt. 10/5/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Lekker eten zoals altijd. Ik bestel hier vaker dus ben ook een vaste klant. Alleen is dit wel mijn laatste keer dat ik hier ga bestellen, want dit keer heeft de bezorger het eten voor de ingang gezet van het gebouw waar ik in woon zonder het te communiceren. Ik kom helemaal van de 5e etage af, dus dat duurt wel 2-3 minuten voordat ik bij de ingang ben. Mensen konden het gewoon meenemen. Heel slecht hoor This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/3/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Erg lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/3/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/3/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was overheerlijk (vooral de sushi en ramen side met groente echt top! De website deed het op mijn telefoon (iPhone X) niet zo goed waardoor ik niet op alle producten kon klikken helaas… maar goed zeker voor herhaling vatbaar! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/3/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas wederom problemen met de bezorging . Een uur te laat . Erg jammer , wel heerlijk eten weer 10/2/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Vanwege een event kreeg je pas na 2,5 uur alles bezorgd. Dat was wel minder. Er werd wel netjes gebeld om dit te melden. 10/2/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
10/1/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ondanks dat de website niet werkte deze middag voor bezorg, telefonisch goed geholpen en op tijd bezorgd. Top service..out off the box mee denken TOP 10/1/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Klacht: het eten werd zonder nadere opgaaf 2 uur na de bestelling geleverd om 21:30 uur. Onze kleinkinderen vergingen van de honger. Tijdens het wachten op de bezorging is getracht telefonisch contact met u op te nemen. Het gesprek werd steeds weggedrukt. Dit alles is mondeling op zaterdag 25/9 bij uw personeel in de zaak gemeld. Er zou maandag 27/9 contact opgenomen worden. Helaas niets vernomen. We voelen niet serieus genomen en zijn zeer teleurgesteld. 9/30/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk eten top service 9/30/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
I have waites almost 2 hours to receive mu order today 9/28/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Was vandaag erg rommelig in elkaar gezet de sushi! 9/27/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging volgens belofte net binnen het uur. Kwaliteit, smaak, ingrediënten helemaal naar genoegen. Heerlijk genoten. 9/27/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bezorger kwam een half uur te laat maar het was het wachten waard! Wij hebben heerlijk gegeten en wij zijn kritisch met eten... This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/26/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/25/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/25/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten was helaas dit keer veel te laat! En daarnaast misten we ook nog bestek en saus. Vond de porties ook minder groot dan dat we normaal zijn gewend. 9/25/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere Sushi en hele goede service! 9/24/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal tevreden 9/24/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/23/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/23/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten is fantastisch, de bezorging ging weer niet goed, wel vriendelijke jongen die netjes gebeld heeft 9/20/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorgen is op tijd , vriendelijk personeel Heerlijk gegeten top 👍🏽🍣🍤 9/20/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/19/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/19/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/19/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/15/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was heerlijk en zo snel bezorgd 9/14/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk 9/13/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/13/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/12/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Dit keer erg ontevreden over de levering. Helaas de helft gekregen , na een moeiljjk telefoon gesprek de rest ontvangen . Jammer , .. 9/11/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/11/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb hier 2 keer bestel en heb 2 keer gezegd in de opmerking GEEN gember of wasabi die opmerking negeren ze gewoon kon een deel van men dure eten weggooien BEDANKT. 9/10/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste in Amsterdam 9/9/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/9/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super scherp op de afgesproken tijd, heel fijn! En het was weer heerlijk allemaal. 9/9/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/9/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De kwaliteit is Top! Maar daar betaal je ook voor. De warme gerechten waren niet echt warm meer(lauw). Toch hebben wij heerlijk gegeten ( 2 dagen , aangezien de ogen groter zijn dan de maag ) 9/7/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi's van de chef besteld, deluxe box en meat platter ook een aanrader. 9/7/2021
Ichi 2 go Arena Boulevard 175 06-25283643
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed en snel als altijd 9/6/2021
Ichi-2-go 5 stars after 1368 reviews
Ichi-2-go